• slide001.jpg
  • slide002.jpg
  • slide003.jpg
  • slide004.jpg
  • slide005.jpg
  • slide006.jpg
Wist je dat:
: Gelegen in de streek van de Bordeaux, Cognac en de Pineau de Charente!
: Maison Guildon op 1½ uur rijden van de Atlantische kust ligt?
: Maison Guildon over een heerlijk huidvriendelijk zwembad van 8 bij 4 meter beschikt?
: De eerste weken alweer gereserveerd gaan worden, wees er op tijd bij!

Informatie over de Woning

Deze eengezinswoning (max. 5 personen) is de helft van een dubbel woonhuis, met een prive ingang en tuin. Uw privacy is gegarandeerd! Het andere deel wordt af en toe door de verhuurder bewoond (afgescheiden ingang en tuin). Boven bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 met een 2 persoonsbed, een met een stapelbed en een 1 persoonsbed. U kunt gebruik maken van de aanwezige kussens en dekbedden. Er is een kinderbedje aanwezig. De bovenverdieping is voorzien van tapijt.

Het huis heeft 2 overdekte terrassen en is omringd door 5000 m2 eigen terrein in een rustige landelijke omgeving. In 2007 is een zwembad aangelegd en voor medegebruik beschikbaar.

De ruime woonkamer is voorzien van een sfeerhaard, tv met satellietontvangst en een DVD speler. De ruime, gezellige en zonnige woonkeuken is vanaf februari 2012 vernieuwd en voorzien van een vaatwasser, een grote koelvriescombi (3 vriezerladen), een hete-lucht oven, een magnetron, een 4 pits gasstel en een senseo koffiezetapparaat.

De badkamer, op de benedenverdieping, is voorzien van een douche-ligbad, wasmachine en toilet. De benedenverdieping is voorzien van laminaat en vloertegels.

Gratis Wi-Fi is beschikbaar.

Contactgegevens

Maison Guildon

Marja Linders

Tel  
Mob +316 42 73 92 99

Reserveren?