• slide001.jpg
Wist je dat:
: Gelegen in de streek van de Bordeaux, Cognac en de Pineau de Charente!
: Maison Guildon op 1½ uur rijden van de Atlantische kust ligt?
: Maison Guildon over een heerlijk huidvriendelijk zwembad van 8 bij 4 meter beschikt?
: De eerste weken alweer gereserveerd gaan worden, wees er op tijd bij!

Welkom bij Maison Guildon, uw vakantiehuis in Frankrijk

Hier vindt u informatie over ons gezellige vakantiehuis in Frankrijk, in het plaatsje Medillac in de Charente. De woning ligt in de streek van de Bordeaux, Cognac en de overheerlijke Pineau de Charente. 

De directe omgeving is vooral geschikt om te wandelen, te fietsen of paard te rijden. Zwem- en recreatiegelegenheid, winkels en markt vindt u op 5 km afstand. Op 1½ uur rijden van het vakantiehuis ligt de Franse Atlantische kust en op 1 uur rijden liggen de bekende grotten van de Dordogne. Er liggen enkele bekende en mooie steden in de buurt zoals Bordeaux, Angouleme, Aubeterre, Cognac, Perigeux, Royan en Brantome. Jaarlijks vindt in augustus het grote Concours Hippique plaats in Chalais, wat veel bezoekers en ruiters van over de hele wereld trekt. Voor de avonturiers onder ons is vlakbij het vakantiehuis een circuit met racewagens en een kartbaan aangelegd. (zie www.circuitdehautesaintonge.com). Voor de golfers onder u; Golf International de la Prèze is een spectaculaire golfbaan, door zijn mooie, natuurlijke ligging met heuvels, bossen en veel waterpartijen. De golf heeft een 18 holes champions course en beschikt daarnaast over een unieke 18 holes pitch-en put wedstrijdbaan, een driving range en twee pitch- en putting oefengreens. Golf de la Prèze is aangesloten bij de Franse Golffederatie. 

Voor meer informatie over de omgeving van ons vakantiehuis in Zuid Frankrijk kunt u de volgende website bezoeken: www.chalais.net 

Zin om heerlijk te ontspannen in Maison Guildon? Bekijk nog even het filmpje hieronder. Voor informatie en reserveren van het vakantiehuis kunt u ons bellen of contact opnemen via het contactformulier.

 

screenshot

Contactgegevens

Maison Guildon

Marja Linders

Tel  
Mob +316 42 73 92 99

Reserveren?

InloggenGasten Online

We hebben 3 gasten en geen leden online